Jdi na obsah Jdi na menu

MHL Svitavy

Amatérský hokejový klub HC ŠVÉDI SVYTAVY by rád navázal na dlouholetou a úspěšnou hokejovou historii ve Svitavách a po několika letech přestávky a odmlčení hokeje ve Svitavách zakládá novou Městskou amatérskou hokejovou ligu 2012-2013 pod záštitou a za podpory Města Svitavy.  

Ligu bude tvořit 8 – 10 týmů, které navzájem sehrají v termínu od konce měsíce listopad 2012 do poloviny února 2013 zápasy a následně finálové zápasy o pohár starosty města. Na vítězné družstvo bude čekat putovní pohár a sada nových hokejových dresů pro celé mužstvo dle vlastního vzoru.

Touto cestou bychom rádi oslovili všechny týmy, které hrály a účastnily se městské hokejové ligy, před jejím ukončením a zároveň je požádali o přihlášení se do nového ročníku. Rádi bychom však také oslovili i nové týmy, které hrají ligu v jiných okolních městech a nebo nadšence, kteří mají zájem podílet se na obnově hokeje ve Svitavách.

Závazné přihlášky prosím zasílejte co nejdříve, nejpozději však do 15. 10. 2012 na e-mailovou adresu MHLSvitavy@seznam.cz

Všem předem děkujeme a těšíme se na novou hokejovou sezónu 2012-2013

K dnešnímu dni je závažně přihlášeno: 6 týmů